Spiazzo new infant toddler center - Architetti Betta Zoccatelli
16483
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16483,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Spiazzo new infant toddler center


asilo spiazzzo

New building design for the Rendena valley early childhood center act to host 45 children aged 0-3 years.
This stone-shaped form made of pigmented exposed concrete lies in the old river bed of Sarca creek.
Located next to the existing school campus it aiming to put a dense spatial connection between the two educational services in the use of inner and outdoor spaces:
the nursery will make use of the primary school’s kitchen while the older student will play on the equipped roof of the new building and they will all meet in the central semi-public courtyard.

 

Ongoing project

_project design : 2015 – ongoing

_client: Municipality of Spiazzo
_size: 660 m2 inner surface +2000 m2 outdoor area

_address: Spiazzo – Rendena Valley (TN), Italy

_© photo copyright: Lara Zoccatelli